Bachbloesem

Bach bloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op negatieve emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress en twijfel. Bachbloesems buigen negatieve emoties om naar positieve emoties. Iedere bloesem werkt op een specifieke emotie of gemoedstoestand.

 

Afspraak maken

Bachloesem

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op negatieve emoties en gemoedstoestanden zoals angst, wanhoop en moedeloosheid, eenzaamheid, overgevoeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress en twijfel.

Het is ook mogelijk de verschillende Bachbloesems met elkaar te combineren, zo kun je problemen in zijn totaliteit aanpakken. Het is aan te bevelen om met een ervaren bloesemtherapeut de juiste Bach remedie samen te stellen. Ik stel al jarenlang remedies samen, met veel succes tot gevolg.

Bachbloesems zijn 100% natuurlijk en veilig om te gebruiken zonder bijwerkingen. Bachbloesems zijn ook geschikt voor kinderen en dieren. Bachbloesems zijn ontwikkeld door homeopaat Dr. Edward Bach.

Bachsessie

Bij binnenkomst bespreken we waarvoor je een flesje nodig hebt en welke Bachbloesems het beste passen bij jouw problemen/klachten. We kiezen samen de bloesem(s) die het beste bij je passen. Ter plekke maak ik het flesje klaar en kun je het gelijk meenemen en beginnen met de druppels. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten. Een flesje gaat circa 1 maand mee.

Innemen Bachdruppels
De Bachdruppels neem je 4 keer per dag in. Er vindt langzaam verandering plaats. Soms gaat dit zo ongemerkt dat je pas na een tijdje opmerkt dat je klachten zijn verminderd en/of verdwenen.

Het beste is de druppels in te nemen bij het opstaan en naar bed gaan en bij de lunch en het avondeten. De druppels laat je op je tong vallen. Liever niet druppelen gelijk na of voor het tandenpoetsen, koffiedrinken en/of roken, dit kan de opname van de druppels tegenwerken. Een half uur ervoor of erna is het handigst.

Prijzen

Heb je nog vragen?