Healing

Healing is een geneeswijze, waarbij het medium (de gever) energie ontvangt vanuit de spirituele wereld met als doel het zelf genezend vermogen van de ontvanger in werking te zetten.

Afspraak maken

Healing

Heb jij het gevoel dat je niet goed genoeg bent, dat je steeds in een kringetje aan het ronddraaien bent en steeds tegen dezelfde vervelende dingen in het leven aanloopt? Of heb je last van depressie, stress of een burn-out? Heb je al verschillende gesprekken gevoerd bij een maatschappelijk werker of een psycholoog en ben je nog steeds niet verder gekomen? Dan kan healing een fijne manier zijn om zonder ingewikkelde gesprekken verandering in jouw leven te bewerkstelligen.

 

Healing is een geneeswijze, waarbij het medium (de gever) energie ontvangt vanuit de spirituele wereld met als doel het zelf genezend vermogen van de ontvanger in werking te zetten. Soms is iemands energie zo laag dat hierbij hulp nodig is. Elk mens heeft de kracht zichzelf te herstellen van ziekte en blokkade. De ontvanger kan zichzelf transformeren en weer in balans komen met het leven en zijn/haar levenspad. Healing kan worden toegepast bij ziekte, pijnklachten of emotionele blokkades.

Tijdens de healing, geeft de healer ruimte aan de spirituele genezers (waaronder ook engelen en gidsen), waardoor zij hun werk kunnen doen. De spirituele genezers maken gebruik van aura, lichaam en geest van de healer. Dit maakt het tot een krachtige healing. De healing kan op een of meerdere niveaus plaatsvinden, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel of op zielsniveau. De spirituele genezers voelen op welk niveau er genezing of healing plaats moet vinden. Bij een healing vindt geen aanraking plaats.

Healingsessie

Met mijn handen geef ik de energie die ik van boven binnenkrijg door aan jou. Tegelijkertijd voel ik de energie in jouw lichaam. Door middel van de energie transformeer ik jouw energie waar dat mag en nodig is in positieve energie. Wanneer ik blokkades tegenkom in de energie kan ik deze soms oplossen of bewust maken. Aan het eind van de healing reinig ik je aura en sluit deze weer. We bespreken na wat we allebei ervaren hebben. Het gebeurt ook wel dat ik tijdens een sessie boodschappen ontvang uit de spirituele wereld. Deze boodschap kan je helpen in je bewustzijnsproces van je genezing. Ook krijg je de gelegenheid een kaart te trekken, welke jou adviseert in waar je op dit moment in je leven mee bezig bent.

Tijdens de healing kun je verschillende kleuren waarnemen, lichte trillingen of zachte golfbewegingen. Ook kan het zijn dat het voelt alsof er meer dan twee handen boven je lichaam zijn. Het kan ook zijn dat je niets ervaart. Als je niets ervaart betekent dat niet dat er geen verandering plaats vindt. Over het algemeen voel je je lichter, alsof er een last van je is afgevallen, en rustiger. In de dagen die volgen kan de healing nog doorwerken en kun je soms nog veranderingen bij jezelf opmerken. Mocht dat zo zijn, dan zijn dit altijd dingen die positief bijdragen aan jouw zijn.

Een healing is altijd doeltreffend en geschikt voor iedereen omdat het een behandeling op maat is, die wordt gegeven op basis van de persoonlijke situatie en behoefte. Je kunt een healing meerdere keren ontvangen. De healing werkt altijd nog een paar dagen na. Het is afhankelijk van eenieders proces hoeveel sessies nodig zijn.

Prijzen

Heb je nog vragen?