Over mij

Praktijk

De naam van mijn praktijk: “Het andere pad”, heb ik gekozen omdat het leven waar wij ons nu in bevinden niet altijd kunnen begrijpen en soms tegen dingen aanlopen die niet makkelijk verklaarbaar zijn. Met “Het andere pad” wil ik je een stukje op weg helpen naar het kiezen van een andere richting in je leven. Ik geef je graag handvaten om op een andere, vreedzame en prettige manier door het leven te gaan. Deze handvaten kunnen een stukje bewustwording zijn, inzicht in jezelf of hoe de kosmos in elkaar zit en werkt.

Het andere pad heb ik ook als naam gekozen omdat het voor mij symbool staat voor mijn eigen keuzes in het leven. Ik kies voor het werken in mijn praktijk, voor mijn roeping in het helpen en begeleiden van mensen om zich gelukkiger te voelen.

In mijn praktijk krijg je

Kennis van spiritualiteit

100% betrokkenheid

Vertrouwen in je eigen intuïtie

”Door goed te luisteren, mijn diepe invoelingsvermogen en het vertrouwen in mijn spirituele intuïtie heb ik vele mensen mogen begeleiden in hun leven.”

Wie ben ik?

Jacqueline de Gast

Jacqueline de Gast

Praktijk Het andere pad

Ik ben Jacqueline, moeder van 5 prachtige volwassen dochters en woon al geruime tijd met plezier in Almere Haven.

Jarenlang heb ik met veel voldoening als begeleider gehandicaptenzorg gewerkt op een door mij opgezette dagbesteding. Daarnaast heb ik een eigen praktijk opgezet om met mijn kennis en ervaring mensen op een dieper niveau te kunnen begeleiden en ondersteunen. De combinatie van massage, healing en coaching voelde als mijn roeping. In mijn praktijk ga ik ervan uit dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn en invloed hebben op elkaar.

Al een groot deel van mijn leven verdiep ik mij in spiritualiteit door middel van cursussen en boeken. In 1996 behaalde ik mijn diploma Reiki en vanaf dat moment gaf ik regelmatig Reiki aan mensen. Later is daar healing bijgekomen na het behalen van een diploma trance healing. Vanaf 2008 volgde ik een opleiding Sabaaydi massage. Dit paste perfect bij mij en ik haalde veel plezier uit het geven van de massages. In de jaren hierna ben ik mij blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en het lezen van literatuur op het gebied van spiritualiteit, massage en coaching.

Mensen totale ontspanning bieden, helpen hun drijfveer in het leven te vinden of liefde voor zichzelf terug te vinden is mijn roeping. Het maakt mij gelukkig als jij een stukje lichter en gelukkiger mijn praktijk verlaat.

Een afspraak maken?